5 spelers klaar voor een stap naar de wereldtop

HomeFootball Manager 20225 spelers klaar voor een stap naar de wereldtop

Auteur

Datum

Categorie

We nemen vijf spelers onder de loep. Deze spelers zijn geen wonderkids of spelers die in de herfst van hun carrière zitten. Het zijn spelers die op hun piek zitten en die klaar lijken voor een stap hogerop. 

Dominik Livaković

De Kroatische doelman Dominik Livaković is al jaren de betrouwbare sluitpost van Dinamo Zagreb. Dit seizoen wordt zijn zesde seizoen bij de Kroatische topclub. Met de leeftijd van 26 jaar kan hij nog ruim tien jaar mee in het topvoetbal, maar het niveau van Dinamo lijkt hij zo langzamerhand te ontgroeien. Livaković is een geweldige doelman in de één-tegen-één en heeft daarnaast ook geweldige reflexen. Voor een bedrag rond de €15 miljoen is hij beschikbaar.

Angeliño

De Spaanse linksback Angeliño is een technische verdediger. Hij is aanvallend zeer sterk en hij beschikt over de longen van een paard. Lange tijd stond hij onder contract bij Manchester City waar hij meerdere malen door verhuurd werd. Sinds afgelopen seizoen staat hij onder contract bij RB Leipzig. Als je opzoek bent naar een betrouwbare en aanvallend ingestelde back, neem dan zeker eens een kijkje bij de Spanjaard.

Sergej Milinković-Savić

Sergej Milinković-Savić is een op en top professional. Sinds het seizoen 2015/2016 staat hij onder contract bij Lazio en daar is hij niet uit de basis te denken. De Romeinen zullen ook niet happig zijn om haar topspeler te verkopen, dus je zult diep in de buidel moeten tasten. Je krijgt er echter wel een fantastische speler voor terug. De Serviër beschikt over geweldige attributen.

Kalvin Phillips

De 25-jarige Kalvin Phillips staat onder contract bij middenmoter Leeds United. Afgelopen zomer liet hij nog goede dingen zien voor het nationale elftal van Engeland op het EK. Phillips kent weinig zwaktes in zijn spel en kan daardoor een zeer nuttige speler zijn. Echter zal Leeds haar middenvelder ook niet makkelijk willen laten gaan.

Gabriel Barbosa

De laatste speler voetbalt momenteel in zijn vaderland bij Flamengo. Na een eerder mislukt avontuur in Europa heeft Barbosa zich herpakt bij de Braziliaanse club. De spits beschikt over geweldige loopacties en heeft een geweldige strafschop in huis. Verder is Barbosa ook een zeer technische spits die je de nodige doelpunten gaat brengen.

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen