De 5 beste talenten van Feyenoord

Home Football Manager 2020 De 5 beste talenten van Feyenoord

Auteur

Datum

Categorie

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van Feyenoord. We bekijken de vijf grootste talenten van de Rotterdammers.

Luis Sinistera

De twintigjarige Colombiaan geldt als grootste talent bij Feyenoord in FM20. De buitenspeler staat voor zijn tweede seizoen in Rotterdamse dienst en mag rekenen op veel speeltijd. Hij is een speler die zich nog goed kan ontwikkelen en hij kan samen met Steven Berghuis voor aardig wat vuurwerk vanaf de flanken zorgen. Een speler om te koesteren bij Feyenoord!

Orkun Kökcü

Uit de eigen jeugdopleiding zien we Orkun Kökcü als grootste talent naar boven komen. Hij beleeft dit seizoen zijn grote doorbraak in het eerste van Feyenoord en zo langzamerhand wordt hij ook al in verband gebracht met diverse clubs uit het buitenland. Kökcü speelt het beste als aanvallende middenvelder, maar hij kan ook goed als centrale middenvelder uit de voeten. Een speler om een elftal om heen te bouwen!

Robert Bozenik

Deze Slowaakse spits werd gedurende de winterse transferperiode naar Feyenoord gehaald. Hij moet de concurrentie aangaan met Nicolai Jorgensen. Hoewel de negentienjarige qua niveau nog iets achterligt op zijn Deense concurrent, is Bozenik zeker wel een speler om veelvuldig te gebruiken. Hij kan zich ontwikkelen in een sterke spits die het niveau van de Eredivisie kan ontgroeien.

Wouter Burger

In FM20 is Burger vanaf het begin van het seizoen verhuurd aan Excelsior. De achttienjarige middenvelder is een goed talent, maar nog niet goed genoeg om wekelijks bij Feyenoord te spelen. Houdt hem wel goed in de gaten en geef hem het vertrouwen als hij terugkeert van Excelsior. Hij kan uitgroeien tot een vaste waarde op het middenveld.

Naoufal Bannis

De zeventienjarige Naoufal Bannis wordt in FM20 gezien en gemarkeerd als grootste talent van Feyenoord. Hoewel de jonge spits zeker een leuke speler is om erbij te hebben, zal hij qua absoluut talent te kort komen voor de top. Met Bozenik heb je bovendien een speler die verder is in zijn ontwikkeling en eerder een kans maakt op een plek in de voorhoede.

Koop FM20

Bestel Football Manager 2020 en ontvang tot wel 40% korting!

Laatste FM20 Artikelen

MU / FMI Update 2020 – 2019/2020 Final update

De MU/FMI update is weer terug! De beste en meest uitgebreide transfer update voor Football Manager 2020!

Samenwerkingsverbanden in Football Manager

De voordelen van een samenwerkingsverband tussen clubs in Football Manager. In deze gids bespreken we waarom dit onderdeel jouw save kan beïnvloeden en hoe jij hier je voordeel uit kunt halen.

De 5 beste talenten van PSV

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van PSV. We bekijken de vijf grootste talenten van de Eindhovenaren.