De 5 beste talenten van AZ

HomeFootball Manager 2020De 5 beste talenten van AZ

Auteur

Datum

Categorie

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van AZ. We bekijken de vijf grootste talenten van de Alkmaarders.

Myron Boadu

Het grootste talent van AZ is Myron Boadu. De pas achttienjarige spits geldt ondanks zijn jonge leeftijd al als een vaste kracht in het eerste elftal en kan alleen nog maar beter worden. Hij is een gewilde speler en hij maakt in vrijwel elke save wel een top transfer. Boadu is een speler die altijd op je shortlist behoort te staan.

Calvin Stengs

De twintigjarige Calvin Stengs staat op plek nummer twee op deze lijst. Hij is een belangrijke speler voor het eerste elftal en zal als hangende vleugelspits menig doelpunt voor je kunnen maken. Net als Boadu is Stengs een gewilde speler op de transfermarkt. Als AZ zijnde zul je dus alles op alles moeten zetten om hem binnen te houden. Als kopende club zijn er veel kapers op de kust en zul je dus snel moeten zijn.

Owen Wijndal

Ook een product uit de eigen jeugdopleiding van AZ. Owen Wijndal is een aanvallende linksback, die ook goed uit de voeten kan als wing-back of als middenvelder. Hij heeft de potentie om de beste linksback van Nederland te worden en daardoor zal hij een gewilde speler zijn.

Hakon Evjen

AZ heeft een rijk verleden als het aankomt op Scandinavische talenten en met de negentienjarige Noor Hakon Evjen lijken de Alkmaarders in FM20 opnieuw beet te hebben. Hij is een rechter vleugelspits van nature maar kan ook prima uit de voeten als centrale middenvelder. Met zijn snelheid en dribbel past hij beter op de flank en vanuit die positie kan hij met zijn linkerbeen voor voldoende gevaar zorgen. Een bruikbare speler voor de Eredivisie, dat is één ding dat zeker is.

Mohamed Taabouni

Laatste speler op deze lijst is de zeventienjarige Mohamed Taabouni. Hij is een veelzijdige middenvelder die zowel in het centrum als op de linkerflank kan spelen. Wij zien hem het liefste in het centrum als aanvallende middenvelder. Hij heeft daar uitstekende eigenschappen voor als een speler van zeventien. Bij het starten van een nieuwe save is hij nog niet klaar voor het grote werk, maar met de nodige training en speelminuten bij het tweede kan hij binnen twee seizoenen uitgroeien tot een speler voor het eerste.

Bekijk ook:

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Koop FM22

Koop Football Manager 2022 via MU en start direct met spelen!

Laatste Artikelen