De 5 beste talenten van AZ

Home Football Manager 2020 De 5 beste talenten van AZ

Auteur

Datum

Categorie

In deze Football Manager 2020 lijst nemen we een kijkje in de selectie van AZ. We bekijken de vijf grootste talenten van de Alkmaarders.

Myron Boadu

Het grootste talent van AZ is Myron Boadu. De pas achttienjarige spits geldt ondanks zijn jonge leeftijd al als een vaste kracht in het eerste elftal en kan alleen nog maar beter worden. Hij is een gewilde speler en hij maakt in vrijwel elke save wel een top transfer. Boadu is een speler die altijd op je shortlist behoort te staan.

Calvin Stengs

De twintigjarige Calvin Stengs staat op plek nummer twee op deze lijst. Hij is een belangrijke speler voor het eerste elftal en zal als hangende vleugelspits menig doelpunt voor je kunnen maken. Net als Boadu is Stengs een gewilde speler op de transfermarkt. Als AZ zijnde zul je dus alles op alles moeten zetten om hem binnen te houden. Als kopende club zijn er veel kapers op de kust en zul je dus snel moeten zijn.

Owen Wijndal

Ook een product uit de eigen jeugdopleiding van AZ. Owen Wijndal is een aanvallende linksback, die ook goed uit de voeten kan als wing-back of als middenvelder. Hij heeft de potentie om de beste linksback van Nederland te worden en daardoor zal hij een gewilde speler zijn.

Hakon Evjen

AZ heeft een rijk verleden als het aankomt op Scandinavische talenten en met de negentienjarige Noor Hakon Evjen lijken de Alkmaarders in FM20 opnieuw beet te hebben. Hij is een rechter vleugelspits van nature maar kan ook prima uit de voeten als centrale middenvelder. Met zijn snelheid en dribbel past hij beter op de flank en vanuit die positie kan hij met zijn linkerbeen voor voldoende gevaar zorgen. Een bruikbare speler voor de Eredivisie, dat is één ding dat zeker is.

Mohamed Taabouni

Laatste speler op deze lijst is de zeventienjarige Mohamed Taabouni. Hij is een veelzijdige middenvelder die zowel in het centrum als op de linkerflank kan spelen. Wij zien hem het liefste in het centrum als aanvallende middenvelder. Hij heeft daar uitstekende eigenschappen voor als een speler van zeventien. Bij het starten van een nieuwe save is hij nog niet klaar voor het grote werk, maar met de nodige training en speelminuten bij het tweede kan hij binnen twee seizoenen uitgroeien tot een speler voor het eerste.

Bekijk ook:

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

Het karakter van een speler

Het karakter van een speler heeft op veel verschillende factoren invloed. In deze gids leggen we je uit waar je op moet letten bij het karakter van een speler.

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.