De keuzes van MU: vijf jonge spelers met een aflopend contract

HomeFootball Manager 2024De keuzes van MUDe keuzes van MU: vijf jonge spelers met een aflopend contract

Auteur

Datum

Categorie

Een van de leukste dingen in Football Manager 2024 blijft natuurlijk het goedkoop halen van talenten, deze ontwikkelen en na een succesvolle periode weer voor heel veel geld doorverkopen. Toch is het niet altijd eenvoudig om te doen, want clubs herkennen ook hun talenten en willen daar vaak een forse vergoeding voor hebben. Gelukkig zijn er altijd spelers die mogelijk transfervrij te halen zijn, omdat hun contract aan het einde van het eerste seizoen afloopt. Daar pikken wij er vijf van uit, waarbij het zaak is deze direct op je shortlist te knallen en je interesse kenbaar te maken, zodat de kans dat ze alsnog hun contract verlengen wordt verkleind.

Erick Sánchez (Pachuca, 31-12-2023)

De eerste speler is gelijk de beste. Erick Sánchez heeft nu al de kwaliteiten om in de top van de Eredivisie of Pro League mee te draaien. En het mooie is dat de 23-jarige middenvelder met negentien interlands voor Mexico ook nog niet aan zijn top zit. Sánchez speelt, op een huurperiode bij Mineiros na, heel zijn carrière al voor Pachuca, dus hij zal niet voor iedere club zijn warme nest verlaten, maar het begint langzaamaan wel tijd te worden voor een volgende stap. Omdat zijn contract tot het einde van het jaar loopt, is Sánchez al in de winterstop van het eerste seizoen gratis op te pikken. Als dat lukt krijg je een fitte, mentaal sterke en technisch uitstekende middenvelder terug, die wel ietwat klein van stuk is, maar dat compenseert met een fraaie set attributen. Als jij hem naar jouw club kunt halen en hem net dat laatste beetje door kan laten ontwikkelen, wordt dit een speler die tientallen miljoenen op kan gaan leveren in de toekomst.

image.thumb.png.1986536d3a56525e6cd31204ff1b8d8e.png

Leandro Barreiro (FSV Mainz, 30-06-2024)

Met Leandro Barreiro vinden we één van de favorieten terug van users die de Poképlayerchallenge spelen. De 23-jarige middenvelder van Mainz is namelijk een Angolees-Portugese Luxemburger. Hij speelt zijn interlands ook voor het groothertogdom Luxemburg en de onverzettelijke middenvelder is daar niet meer weg te denken uit de basis. Ook bij Mainz speelt hij vrij veel, maar de balafpakker beschikt wel over een aflopend contract dat nog niet is verlengd. Als je er snel bij bent, kan dit de missing link zijn voor jouw middenveld. Met uitstekende mentale eigenschappen, prima fysieke eigenschappen en een heerlijke beoordeling voor tackelen is dit een echte no-nonsense middenvelder die zich vooral richt op het veroveren van de bal. Mainz wil hem niet kwijt, want ze vragen aan het begin van jouw game nog een belachelijk bedrag, maar als je interesse toont en voorkomt dat hij zijn contract verlengt, heb je mogelijk goud in handen.

image.thumb.png.01fba0787d0545b4266d4686839cbdef.png

David Affengruber (Sturm Graz, 30-06-2024)

De Oostenrijkse centrumverdediger David Affengruber is eigenlijk een doorsnee getalenteerde verdediger. De 22-jarige mandekker van Sturm Graz, die eventueel ook een linie naar voren gehaald kan worden, blinkt vooral uit in het fysieke en mentale aspect van het spel. Ook technisch is hij niet slecht, hoewel het geen klassieke opbouwer is kan hij toch prima voetballend uit de voeten. De 1 meter 85 lange Oostenrijker heeft een contract dat aan het einde van het eerste seizoen afloopt en wij raden aan om er snel bij te zijn, zodat hij dit contract niet verlengt. Affengruber kwam nog niet uit voor het Oostenrijkse nationale team, maar in Football Manager 2024 heeft hij wel het potentieel om naar dat niveau door te groeien. Sterker nog, we zien best een goede Premier League verdediger in Affengruber, zeker als hij zijn potentiële niveau weet waar te maken.

image.thumb.png.1e953e1b8474af2d95091a020a22a267.png

Lucas Bergström (Chelsea, 30-06-2024)

Met Lucas Bergström nemen we een klein gokje, want de 20-jarige Finse doelman komt momenteel uit voor Chelsea en de meeste spelers zijn niet heel snel geneigd om daar de deur achter zich dicht te trekken. Toch leert onze ervaring dat Bergström, die op zijn vijftiende werd weggeplukt bij TPS, vaak toch transfervrij is na het eerste seizoen. Wie Bergström weet vast te leggen heeft in ieder geval de beschikking over een reusachtige doelman, want met zijn ruim twee meter is het niet gek dat zijn kwaliteiten vooral bij de hoge ballen liggen. Verder is Bergström goed in de communicatie, maar valt er ook nog genoeg te schaven aan zijn kwaliteiten. Met veel vertrouwen en speeltijd zou hij echter kunnen uitgroeien naar een uitstekend niveau. Geen wereldtopper, maar wel iemand die in de meeste competities gewoon bij de betere teams mee zou kunnen komen.

image.thumb.png.fc3d6483db75012eaf29926c973f3931.png

Gabriël Misehouy (Ajax, 30-06-2024)

Ook Misehouy is een flinke gok. Niet kwalitatief gezien, maar het is maar de vraag of hij een overstap naar jouw team ziet zitten. De zeer talentvolle aanvallende middenvelder van Ajax, die ook als centrale middenvelder of (vleugel)spits uit de voeten kan wil namelijk zijn Amsterdamse contract niet verlengen, maar ruilt deze niet zomaar in voor elke ploeg die langskomt. In Amsterdam balen ze flink van de beslissing van de Nederlander met Ghanese roots, want over zijn talent bestaat geen enkele twijfel. Nu zou hij al voor enkele lagere clubs in de Eredivisie of Pro Leauge een aanwinst zijn, maar als hij ook maar een beetje zijn potentieel weet waar te maken, kan hij uitgroeien tot een heuse topspeler. De rappe dribbelaar met een verfijnde techniek bezit nu al een fraai pakket aan kwaliteiten en met vertrouwen, speeltijd en goede training kan Misehouy uitgroeien tot een zeer allround aanvaller en een absolute jackpot voor de toekomst.

image.thumb.png.589001d30489893b1154f0a0690acdf2.png

Eervolle vermeldingen:

Othmane Boussaïd (FC Utrecht)
Lucas Cañizares (Real Madrid)
Bernardo Folha (FC Porto)
Matchoi Djaló (Paços Ferreira)
Daniel Jebbison (Sheffield United)

Koop FM24

Ontvang een flinke MU korting op je bestelling en start direct met spelen!

Koop FM24

Ontvang flinke korting en steun Managers United!

Laatste Artikelen