10 FM19 vrije transfers na Deadline Day

Home Football Manager 2019 Shortlists 10 FM19 vrije transfers na Deadline Day

Auteur

Datum

Categorie

De winterse transfer periode is in veel delen van de wereld officieel voorbij. Diverse spelers vonden een nieuwe club, al bleven de echte grote miljoenen transfers toch wel een klein beetje uit. Er waren ook de nodige spelers die besloten hun contracten te beëindigen of hebben simpelweg nog geen club kunnen vinden. Op onze lijst van vandaag 10 spelers die geen club hebben en dus gratis op te halen zijn als je een save speelt in combinatie met onze MU Update.

Yohan Cabaye (33)

De 33-jarige oud-international heeft ervaring in de Premier League en Ligue 1. Yohan Cabaye verkaste afgelopen zomer nog naar Al-Nasr, maar besloot na amper 6 maanden al zijn contract in te leveren. Een welkome ervaren versterking voor zeer veel clubs in Europa.

Yohan Cabaye

Benoit Tremoulinas (32)

Deze ervaren linksback zit al even thuis zonder club nadat hij 18 maanden geleden zijn contract bij Sevilla niet verlengde. Ondanks zijn geringe speelminuten en weinig actie over de afgelopen anderhalf jaar is Tremoulinas nog altijd een zeer nuttige en bruikbare speler.

Benoit Tremoulinas

Stephane Mbia (32)

Deze Kameroense middenvelder verliet onlangs zijn Chinese werkgever en zit sindsdien zonder werk thuis. Hij speelde voorheen  bij clubs als Sevilla en Olympique Marseille en zou voor veel teams een goede versterking zijn. Hij staat ervoor open om als back-up te tekenen.

Stephane Mbia

Obafemi Martins (34)

Wie kent deze cultheld eigenlijk niet? De inmiddels 34-jarige Obafemi Martins was ooit één van de snelste spitsen op deze planeet en liet zijn kunsten zien in competities als de Premier League, Serie A en LaLiga. Als je een 4-4-2 speelt en je hebt een snelle, kleine afmaker nodig. Dan is Martins zeker nog een optie!

Obafemi Martins

Gregory van der Wiel (30)

Waar ging het toch ooit mis met Greg? Als talent bij Ajax wist hij een basisplaats af te dwingen in Amsterdam. Hij werd Oranje international en speelde zelfs een WK Finale. Hij werd gelinkt aan clubs als Bayern Munchen en Manchester United. Hij koos uiteindelijk voor het steenrijke PSG. Ondanks enkele redelijk succesvolle seizoenen verdween hij via de achteruitgang naar Turkije. Ook dat bleek geen succes en na een omzwerving via Toronto en de MLS is Van der Wiel nu gratis op te pikken.

Gregory van der Wiel

Emmanuel Emenike (31)

Deze voormalige spits van Fenerbahçe en West Ham United heeft nog altijd voldoende kwaliteiten om mee te kunnen in een hoge divisie zoals de Eredivisie of de Turkse competitie. Zou een ideale pinchhitter kunnen zijn als je besluit om lange ballen te gaan spelen van achteruit.

Emmanuel Emenike

Abou Diaby (32)

Ooit was hij de gedoodverfde opvolger van Patrick Vieira bij Arsenal en het Franse elftal. Vele blessures gooiden roet in het eten voor Abou Diaby. Ondanks zijn blessuregevoeligheid is hij nog altijd wel een goede speler. Wees wel voorzichtig met hem! Maar als vrije transfer kun je die gok best wel nemen..toch?

Abou Diaby

Ibrahim Afellay (32)

Zo zonde dat Ibrahim Afellay twee zware knie blessures achter de rug heeft. De voormalig PSV’er vertrok ooit naar het FC Barcelona van Pep Guardiola en kreeg voldoende kansen in het eerste elftal. De blessures gooiden roet in het eten voor ‘Ibby’. Zijn laatste werkgever was Stoke City, dat besloot zijn contract te ontbinden nadat Afellay de complete eerste seizoenshelft moest missen door een slepende blessure.

Ibrahim Afellay

Younes Kaboul (32)

Speelde vorig seizoen nog gewoon in de Premier League voor Watford. Nu is hij gratis op te pikken nadat de Hornets besloten zijn contract te ontbinden. Hij is niet de snelste meer, maar hij maakt een hoop goed met zijn fysieke kracht. Als je een defensief ingestelde tactiek hebt met weinig ruimte achter je verdediging kan Kaboul een prima speler voor je zijn.

Younes Kaboul

Jeremy Toulalan (34)

De man met de grijze manen op zijn 25e. Leek toen al alsof hij 45 was. Toulalan was wel een enorme klasbak in zijn topjaren en geldt op zijn 34e nog steeds als een heerlijke spelverdeler. Hij is wel een linie naar achteren geschoven en kan daar prima uit de voeten als spelmakende verdediger. Hij is niet de snelste, maar zijn inzicht en passing maken hem toch best goed.

Jeremy Toulalan

Dit artikel is geschreven in samenwerking met FMInside.

Koop FM21

Bestel Football Manager 2021 en ontvang tot wel 15% korting!

Laatste Artikelen

Het karakter van een speler

Het karakter van een speler heeft op veel verschillende factoren invloed. In deze gids leggen we je uit waar je op moet letten bij het karakter van een speler.

MU Update 2021 – V21.3

De MU Update voor FM2021 is uit!

Hoe speel jij FM: Nummerke10

In de serie 'Hoe speel jij FM?' vragen we om de week aan een forumlid om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden. Ditmaal is Nummerke10 aan de beurt.